Nem sokon múlt…

ball_50Kedden folytatta a pontvadászatot NB I-es ifjúsági csapatunk, az utolsó néhány percben bosszulták meg magukat a hibák. Buday Dániel edző úgy véli, idegenben ilyen meccsre kényszeríteni a Tatabányát, mindenképp pozitívum.

Grundfos Tatabánya KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 34-30 (15-17)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Barabás, Morvai. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Wágner, Novák 10, Bella 8, Zalai 3, Simon 2, Zvolenszki 3, Kristofóri, Sütő 4, Szigetvári, Blaskó, Szabó, Kiss Axel, Németh, Andrikó. Edző: Buday Dániel.

Április 12-én Tatabányára utazott a Buday Dániel vezette ifjúsági csapatunk, 15 órától léptek pályára. A jóval esélyesebb hazaiak ellen kiváló játékot mutattak a srácok: az első félidőben folyamatosan 3-4 gólos orosházi előnyt mutatott az eredményjelző. Szép támadásokat vezettek a mieink, melyhez kitűnő kapusteljesítmény társult. Kettő maradt meg az előnyből a szünetre.

A második játékrész elején is folytatódott jó szériánk, a védekezésbe csúszott azonban már több egyéni hiba is, ami kezdte megbosszulni magát, ráadásul a félidő közepétől már a fáradtság jelei is látszódtak a fiúkon. Az 54. percre kiegyenlítettek, majd a vezetést is átvették a hazaiak, akik az utolsó néhány perc orosházi hibáit és fáradságát kihasználva végül behúzták a pontokat.

Buday Dániel edző: – Az 55. percig fantasztikus játékot mutattak a srácok, ehhez gratulálok nekik, sajnos aztán a végjátékban a hibák megbosszulták magukat. Idegenben ilyen meccsre kényszeríteni a Tatabányát, mindenképp pozitívum és előremutató.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.