U14: a hőfok megvolt, a fáradtság döntött

handball_kid_smFélidőben még mindkét mérkőzésen az Orosházának állt a zászló, azonban az ellenfeleknek sikerült megfordítaniuk a találkozók állását. Az OFKSE U14-esei hétvégén Gyulán vendégeskedtek.

Orosházi eredmények:

Kiskunmajsai KC – Orosházi FKSE 21-20 (8-12)
Orosháza: Boldizsár, Sebők (kapusok), Kiss Sz. 2, Dobrai, Árus, Csizmadia 1, Janowszky B. 8, Patakfalvi 2, Pavuk 1, Szabó A., Bárány 3, Garai, Szemenyei 2, Kiss R. 1.

Orosházi FKSE – Gézengúz UKC 17-21 (10-9)
Orosháza: Boldizsár, Sebők (kapusok), Kiss Sz., Dobrai, Árus 1, Csizmadia, Janowszky B., Patakfalvi 1, Pavuk 3, Szabó A., Bárány 1, Garai 4, Szemenyei 6, Kiss R. 1.

Héjja Ádám edző: – Mind a két mérkőzésen nagyon sok hibával játszott a csapat, ez meg is látszott az eredményen, de ennek ellenére pozitívum a hétvégén, hogy az első mérkőzésünket sikerült kellő hőfokkal elkezdeni és lejátszani. Amit nagyon sajnálok, hogy a hosszú nap miatt a fiúk a második meccsre nagyon elfáradtak és nem tudtak megfelelő koncentrációval játszani. Tovább dolgozunk a hibák kijavításán.

Csapatunk mostani két veresége ellenére továbbra is a középsőház tabellájának második helyén áll, immár négy pontal lemaradva a listavezető Kiskunmajsai KC mögött.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.