Hosszabbított Miklós Gergő

miklosgeri_smHálóőrünk újabb két évre írt alá, azt mondja, sokat fejlődött az elmúlt időszakban, és ebben bízik a folytatásban is.

miklos_gergo

Miklós Gergő

„Miklós Geri, Miklós Geri, Miklós Geri” – gyakorta halljuk mérkőzéseinken a lelátóról, hálóőrünk kiváló formában van, szurkolóink többször választották meg a hazai meccsek legjobbjának. Tehetséges, emberközeli, szerethető játékos, akivel csütörtök reggel hosszabbított az Orosházi FKSE-LINAMAR, kétéves szerződést írt alá.

– Sokat fejlődtem az elmúlt időszakban, de az a munka, amit elkezdtünk Jordovic mesterrel, még nem ért véget. Egyre komolyabb feladatokat kapok a klubnál, úgy érzem, egyre jobban bízik bennem az edző, a csapat, a vezetőség. A szurkolók fantasztikusak, a csapat összetartó, jó hangulatban telnek a napjaim, a fejlődésem biztosítva van – emelte ki gyorsmérleget adva Miklós Gergő.

Ezt hangsúlyozta klubunk elnöke, Vajer Tamás is, hozzátéve, mindkét fél számára kedvező megállapodás született.

– A csapat vezetése, a klub elnöksége elégedett Miklós Gergő játékával, hozzáállásával. Úgy gondolom, komoly jövő áll előtte. Kiváló kapcsolatot ápol kapustársával, Herjeczki Balázzsal és a csapat többi tagjával is. Mindkét fél számára előnyös megállapodást írtunk alá csütörtök reggel – emelte ki klubunk elnöke.

Gergő legközelebb bajnokin április 20-án bizonyíthat, a Komló lesz felnőttcsapatunk ellenfele.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.