NB I ifi: győzött a jobb

ball_70A dobogóesélyes Balatonfüred gárdáját fogadták fiataljaink vasárnap délben az Eötvös-csarnokban. Papírforma-eredmény született, de Buday Dániel edző elégedett volt a csapat küzdőszellemével.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Balatonfüredi KSE 22-33 (15-18)

NB I-es ifjúsági férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Körmendi, Molnár. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Wágner L., Novák 1, Bella 5, Zalai 4, Simon 6, Zvolenszki 1, Kristofóri 1, Sütő 4, Szigetvári, Blaskó, Szabó Cs. Kiss Axel. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 14, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 4/3. 

Fej fej melletti küzdelemként indult a találkozó, 10-12 percig kiegyenlített játék folyt a pályán. A félidő derekát követően aztán a vendégek egy négy gólos sorozattal megléptek az Orosházától (19. p.: 7-12), amin ugyan még tudtak kozmetikázni Simonék, de a mérkőzés képe alapvetően nem változott, a Balatonfüred játéka dominált.

A második félidő elején aztán egy gólváltást követően hengerelt a Füred: négy perc alatt ötöt lőttek, míg az orosháziak gólképtelenek maradtak, így nyolcra nőtt a vendégelőny (40. p.: 16-24). Aztán egy újabb Balaton-parti rohammal az 53. percben már 11 volt közte, ami meg is maradt a találkozó végéig.

Az orosházi együttes jól küzdött a mérkőzés favoritjának számító Balatonfüred ellenében.

Buday Dániel edző: – Tudtuk, hogy egy nagyon erős csapatot fogadunk, aki a dobogóra is esélyes, azt kértem a srácoktól, hogy adjanak ki mindent magukból. Jól küzdöttek, úgyhogy elégedett vagyok, voltak ugyan hibák, de azon dolgozunk, hogy azokat kijavítsuk.

Következik: április 13. (szerda) 15:00 óra, Grundfos Tatabánya KC – Orosházi FKSE-LINAMAR.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.