Nem sikerült az Ózd ellen

ball_50Hazai pályán játszott vasárnap este U23-as csapatunk, trénerünk úgy véli, a fegyelmezetlenségek, a kimaradt ziccerek, büntetők hozták a vereséget.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – ÓAM-Ózdi KC 30-33 (17-15)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 100 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi. Orosháza: Miklós, Lipták, Kurán (kapusok), Szeitl 2, Knezevic 9, Sándor 1, Branyiczki 3, Bella 1, Zalai, Pásztor Á., Nagy, Jancsó, Soós 4, Pámer 2, Stojanov 5, Jóga 3. Edző: Bárány Zsolt.

Hazai publikum előtt folytatta a bajnoki szezont Bárány Zsolt vezette U23-as csapatunk az NB I/B-s felnőtt pontvadászatban. Kellő lendülettel is kezdték a találkozót a mieink, fej fej mellett haladtak a csapatok, a 12. percben 7-6 volt a javunkra. Innentől kezdve kézben tartotta a meccset a hazai gárda, és ugyan a 25. percre még egyre visszajött az ózdi alakulat (14-13), de tudtunk újítani, és 17-15-ös félidővel fordultunk.

Sajnos kimaradt hétméteressel indítottuk a második játékrészt, ami megismétlődött a 38. percben is. A 39. percre kiegyenlített a vendég együttes. Innen folytatódott az, amit az első játékrészben is láthattunk: kiegyenlített küzdelem, fej fej melletti eredmény. A 46. percben 26-25 állt az eredményjelzőn. Jött viszont ekkor egy 7-8 perces hazai gólcsend, amit a rutinos vendégek könyörtelenül kihasználtak. Az 54. percre már 30-26-ra vittek, az orosházi csapat nem tudta kellőképpen összeszedni magát. A végére már csak szépségtapasz, hogy háromra csökkentettük a különbséget.

Bárány Zsolt edző: – Elbuktunk egy meccset. Egy olyan meccset, ahol megint nekünk állt a zászló. A vereség legfőbb oka a fegyelmezetlenségek sora, ilyet nem lehet megengedni, bárhol játszanak is a srácok.

A folytatás: 2016.04.02. szombat 18:00 Nyíregyházi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.