Jó játékban bízva az Eger ellen

vladanjordo_15Szombaton itthon indítjuk a rájátszást, összesen 14 mérkőzés vár a Jordovic-legénységre. Jó formát mutat a csapat, ezt vinnék tovább az új játékrészre is.

Megkezdi a rájátszás küzdelmet március 19-én este hazai közönség előtt NB I-es felnőtt kézilabdacsapatunk. Az esélyekről, a csapat formájáról kérdeztük Jordovic mestert.

– Előttünk a rájátszás mérkőzéseinek sorozata, melyben első ellenfelünk az Eger csapata lesz. A rájátszás során 14 találkozó vár ránk, viszonylag elég rövid idő alatt. Megbeszéltük most is, hogy mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, erre összpontosítunk, koncentrálunk. Az Eger csapata tapasztalt, kitűnő egyéniségekkel rendelkezik, és mi is egyre jobban összeszokunk, a gárda teljesítménye felfelé ívelő tendenciát mutat. Az utóbbi időszak jó eredményei után teli bizalommal vágunk neki a rájátszásnak. Mindenki tudja, hogy ez az év nem könnyű, nincs könnyű mérkőzés sem, de hiszünk a csapatban, a játékosokban. Optimista lévén, bízom benne, hogy jó teljesítménnyel kezdjük ezt az új játékrészt – emelte ki Vladan Jordovic.

Az Eger elleni találkozó szombaton 18:00 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.