Békésen győztek a serdülők

ball_70OSB-együttesünk ezúttal a legnagyobb megyei rivális otthonában, Békésen diadalmaskodott. Pásztor István edző csapata nagy csatában, szoros mérkőzésen, számos jó egyéni teljesítményt nyújtva győzte le a házigazdákat.

Békési FKC II. – Orosházi FKSE 32-33 (16-17)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, rájátszás az 5-8. helyért, Békés, 30 néző. V.: Körmendi, Molnár. Orosháza: Varga, Boldizsár (kapusok), Kiss Axel 3, Andrikó 3, Blaskó 3, Szabó Cs. 9, Eszes 1, Csányi R. 5, Balogh I. 4, Tatai 1, Kurta, Csányi Z. 4, Garai. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 2 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 3/3.

Pásztor István: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, fej fej mellett folyt a küzdelem. A hazai csapat folyamatosan fel tudott zárkózni hozzánk, mind támadásban, mind védekezésben kiegyenlített volt a játék, félidőre sikerült megszereznünk a vezetést, amit a mérkőzés végéig meg is tudtunk tartani. Nagyon örülök annak, hogy minden poszton eredményesek voltunk, a kapusainkkal kapcsolatban van egy kis hiányérzetem, de bízom benne, hogy a következő mérkőzésre azokon a hibákon is javítani tudunk. Több jó egyéni teljesítmény is volt, Szabó Csanád, Balogh István és Csányi Roland is kiemelkedőt nyújtott.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.