NB I/B: szoros küzdelemben

ball_51Ismét idegenben lépett pályára csapatunk, magabiztos, céltudatos játékot mutatva. A következő ellenfél jövő vasárnap az Ózd együttese.

 Törökszentmiklósi Székács KE – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 31-30 (17-17)

NB I/B-s felnőtt bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Törökszentmiklós, Székács Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Horváth, Marton. Orosháza: Lipták – Pámer 3, Nagy A. 2, Sztojanov 12, Sándor 2, Jancsó 4, Jóga 4. Csere: Kurán, (kapus), Pásztor Á., Branyiczki 2, Bella 1, Simon. Edző: Bárány Zsolt.

Idegenbeli mérkőzésekkel folytatja a pontvadászatot U23-as együttesünk, a szombati úti cél Törökszentmiklós volt.

Lendületesen kezdték a találkozót a mieink, és ez jellemezte a hazaiak játékát is, így kiegyenlített küzdelmet láthatott a publikum. Fej fej mellett haladtak a csapatok, és ez nem csak az első félidőre, a második játékrészre is jellemző volt, felváltva estek a gólok, egyik gárda sem tudott meglépni. A végén aztán nálunk kimaradt egy hetes, és egy védekezési hiba is becsúszott, ami elég volt a hazaiak egygólos sikeréhez.

Az orosházi srácok jó játékot mutattak a találkozón, küzdöttek az utolsó percig.

Bárány Zsolt edző: – Az egész meccs során érett, magabiztos, céltudatos játékot láttam a csapattól. Egyre jobban felnőnek a feladathoz, ez egyszer biztosan kamatozni fog.

A játéknap további eredményei:
Levendula Hotel FKSE-Algyő – CYEB Mizse KC 36-26
Nyíregyházi KC – Békés-Drén Kézilabda Club 29-26
FTC KN KFT – Balassagyarmati Kábel SE 28-26
Juhász’99 Füzesabonyi SC – MOL-Pick Szeged U23 25-30

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.