U14: felemás teljesítmény

handball_kid_smAz Orosházi FKSE 14 évesei a Badó László utánpótlás régió középsőházában léptek pályára Szentesen. A vasárnapi viadalon egy győzelem és egy vereség született.

U14-es kézilabdázóink nem bírtak a házigazdák együttesével, de a második találkozón már a legjobb formájukat hozták a fiúk. Orosházi eredmények:

Szentesi FKC – Orosházi FKSE 13-9 (4-3)
Orosháza: Boldizsár, Sebők (kapusok), Bárány, Szabó A., Pavuk 1, Árus, Dobrai 2, Patakfalvi 1, Csőke 2, Szemenyei 2, Kiss Sz. 1, Csizmadia, Boa, Kiss R.

Orosházi FKSE – Kiskunmajsai KC 27-24 (10-12)
Orosháza: Boldizsár, Sebők (kapusok), Bárány, Szabó A. 1, Pavuk 2, Árus, Dobrai 8, Patakfalvi 6, Csőke 2, Szemenyei 4, Garai 2, Kiss Sz. 1, Kiss R. 1, Kurta R.

Héjja Ádám edző: – Ismét felemás mérkőzéseken vagyunk túl. A Szentes ellen álmosan játszottunk és azt hittük elég, ha felküldjük a mezünket a pályára, mert már egyszer sikerült megvernünk őket. Ebből tanulniuk kell a fiúknak. A második mérkőzés teljesen az ellentéte volt az előzőnek, a fiúk egytől egyig hozzá tudták tenni tudásukat a csapat sikerének eléréséhez és egy jó, gólerős támadójátékkal, valamint kemény védekezéssel sikerült diadalmaskodnunk a kiskunmajsai csapat ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.