NB I/B: újabb szoros küzdelem

ball_51Remek első félidő után elfáradt a rövid kispaddal rendelkező U23-as csapat a Nyírbátor elleni idegenbeli meccsen. Ismét egy kis különbségű vereség lett a vége.

VKK Nyírbátor – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 24-22 (12-16)

NB I/B-s férfi felnőtt bajnoki mérkőzés, Nyírbátor, 120 néző. Vezette: Bujdosó, Mihály. Orosháza: Lipták – Héjja 2, Knezevic 5, Stojanov 5, Jóga 4, Pásztor M. 1, Jancsó 2. Csere: Kurán (kapus), Pásztor Á., Nagy A., Soós 1, Pámer, Branyiczki 2. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/2.

Az első félidőt nagyon jól kezdte az Orosháza, végig uralták a fiúk a játékrészt. Folyamatosan nőtt az előny, a 24. percben már 15-8-ra vezettek Knezevicék. A félidőt végül négy gólos vezetéssel sikerült zárni.

A második félidőt a “szokásos” rossz kezdéssel nyitotta az OFKSE. Elkezdett zárkózni az ellenfél, de Bárány Zsolt együttese még így is sokáig tartani tudta a vezetést. A 49. percre sikerült egyenlítenie a Nyírbátornak (21-21), sajnos a hátralévő 10 percben a zöld-sárgáknak csak egyszer sikerült kapuba találniuk – ziccereket, büntetőket is hibáztak –, míg a házigazdák háromszor voltak eredményesek.

Bárány Zsolt edző: – Nagyon-nagyon szépen játszottunk az első félidőben, minden képzeletet felülmúlt a fegyelem és a rendezettség. Sajnos később kiengedtünk, kevesen voltunk és a cserék sem igazán váltak be. Elfáradunk a végére.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.