NB I ifi: elmaradt a siker Vácon

ball_50Jól küzdött az orosházi csapat, de a kiállítás, a sérülések megpecsételték a sorsukat. Néggyel nyert a Vác.

Váci KSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 36-32 (18-15)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Váci Sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Czövek, Lázár. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Zalai, Wágner, Kiss Alex 7, Novák 9, Németh, Zvolenszki 1, Kristofóri, Csányi, Simon 5, Bella 5, Blaskó 2, Andrikó, Kiss Axel 3. Edző: Buday Dániel

Szombat délután idegenben próbálta gyarapítani bajnoki pontjai számát a Buday Dániel edző vezette ifjúsági csapatunk, Vácra látogattak.

Küzdelmes meccsre volt kilátás, és összegezve: az is lett. Bár a védelmünk most nem nyújtott kiemelkedőt, a támadásainkban sok szép megoldást láthattunk az orosházi srácoktól. Az akarattal, küzdőszellemmel sem volt gond, ami döntőnek bizonyult: a csapat némi kényszerű átszervezése. Zalai az előző meccsen, Sütő a héten sérült meg, Bellát pedig a találkozó 25. perce környékén állították ki piros lappal. Becsülettel küzdöttek a srácok a hétvégi bajnokin, de ezen a délutánon ez kevésnek bizonyult, négy góllal húzták be a meccset a hazaiak.

Novák

Novák (2) kilenc gólja is kevésnek bizonyult a győzelemhez (Fotó: Rajki Judit – OrosCafé.hu)

Buday Dániel edző: – Az akarással elégedett vagyok, küzdelmes meccs volt. Pontosabban kell játszanunk idegenben, ha győzni akarunk.

A játéknap másik meccsén: Sport36-Komló – Balatonfüredi KSE 20-40.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.