Debre: nem lesz könnyű dolgunk

debre_viktorNem számít egyszerű mérkőzésre Debre Viktor, a Gyöngyös vezetőedzője, akinek csupán néhány napja volt, hogy a szombati, Cegléd elleni mérkőzés után felkészítse csapatát az orosházi derbire.

– Kevesebb idő állt rendelkezésünkre, ettől függetlenül azonban úgy érzem, megfelelően fel tudtunk készülni a mérkőzésre. Úgy gondolom, hogy a bajnokságnak ebben a szakaszában már nem az egy-egy meccsre szánt konkrét felkészülési idő a döntő, hanem az, hogy ki milyen mentális, fizikális állapotban van, és milyen napi formát tud nyújtani. Reméljük, hogy jó napot fogunk ki, és jó formában leszünk, de még így sem lesz könnyű dolgunk, hiszen az Orosháza is az életéért küzd, ahogy mindegyik csapat az alsóházban. Bízom benne, hogy folytatni tudjuk a jó sorozatunkat – nyilatkozta a gyöngyösi klub honlapján Debre Viktor.

Az Orosháza a négy tizenhárom pontos csapat közül a legelőkelőbb pozícióból, a kilencedik helyről várja a találkozót, azonban ahhoz, hogy ezt meg is tudja őrizni, minden pontra szüksége van, vagyis nagy csata várható szerdán 18:00 órától.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.