Hétközi forduló: a győzelemre koncentrálva

vladan_16Komoly küzdelemre van kilátás szerda este az Eötvös-csarnokban, a Gyöngyös érkezik a felnőtt élvonalban. A hétvége csapatösszetartással telt, jó hangulatban. Fontos meccs jön, nem is egy, három.

Március 2. szerda, 18:00 óra – A következő mérkőzésidőpont NB I-es felnőttcsapatunk számára, az ellenfél ezúttal ismét hazai pályán a Gyöngyös gárdája lesz. Vladan Jordovic vezetőedzőt kérdeztük az esélyekről.

– A hétvégét arra használtuk, hogy közösen, egy csapatépítés keretében rendezvényeket látogattunk, programokon vettünk részt. Az egész csapatnak sokat jelentett, hogy figyelmet fordítottak ránk az emberek. A támogatást, amit kaptunk tőlük, ezúton is nagyon köszönjük! Tudjuk, és tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos az elkövetkezendő három mérkőzés. Befejeztük azon meccsek sorozatát, melyben a felsőházi csapatokkal játszottunk. Most azok a találkozók következnek, ahol hasonló erősségű együttesekkel játszunk. A Gyöngyös elleni mérkőzés előtt csak a győzelemre gondolhatunk, és minden energiánkkal erre kell koncentrálnunk – emelte ki Vladan Jordovic.

Szerdán 18 órától várunk minden kézilabdabarátot a Városi Sportcsarnokba. Hajrá, Orosháza! A folytatás pedig: március 09. szerda, 18:00 PLER-Budapest – OFKSE-LINAMAR, március 12. szombat, 18:00 OFKSE-LINAMAR – Mezökövesdi KC.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.