Kedden jön a Szeged, a szurkolókért játszunk

jordovic_16Február 23-án újabb bajnoki mérkőzés következik az élvonalban, felnőttcsapatunk ellenfele a Szeged, mely a hétvégén a Barcelona ellen lépett pályára a BL-ben. Sztárjátékosok érkeznek Orosházára.

Szombat este nem sikerült a bravúr a Csurgó ellen, kedd este pedig már újabb bajnoki vár Budayékra. Az esélyekről, a csapat jelenlegi helyzetéről kérdeztük Vladan Jordovic vezetőedzőt.

– A Szeged elleni mérkőzésen megpróbálunk a saját szurkolóinkért játszani, akik a nehéz, sok problémával fémjelzett szezonban is kiállnak mellettünk. Az eredményünk nem azon a szinten van, mint a tavalyi évben, mint ahogyan szeretnénk. Mégis mellettünk állnak és megmutatják, mennyire szeretik a klubunkat, a csapatot. Megígérem, hogy mindent megteszünk kedd este azért, hogy elégedettek legyenek. A MOL-Pick Szeged egy nagy európai csapat, ők a favoritok. Azt, hogy milyen összeállításban játszunk, még nem tudom, mivel egy vírusos betegség tizedeli a játékosokat és a sérülések száma is magas. Ami biztos, hogy Németh László, Stranigg János és Ivan Milas nélkül fogunk játszani. Bízom benne, hogy a csarnok megtelik nézőkkel, láthatják majd a szegedi csillagokat és azokat a szép technikai figurákat, melyeket a kézilabda sportág takar – emelte ki Vladan Jordovic vezetőedző.

Február 23. kedd, 18:00 óra, Orosházi FKSE-LINAMAR – MOL-Pick Szeged. Várunk minden kézilabdabarátot!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.