U23: jó kezdés után vereség

ball12Az első félidőben jól játszottak az orosházi fiúk, a folytatásban azonban a kulcsemberek elfáradtak, így a Tisza-parti együttes végül magabiztos győzelmet aratott.

MOL-Pick Szeged U23 – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 36-23 (15-12)

NB I/B-s felnőtt férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Szeged, 80 néző. V.: B. Pech, Vágvölgyi. Orosháza: Miklós, Kurán (kapusok), Sándor 2, Pásztor Á., Nagy A. 3, Jancsó 1, Soós 1, Branyiczki 2, Stojanov 2, Héjja 3, Szeitl 4, Pásztor M. 1, Knezevic 3, Simon, Bella 1. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 14, ill 14 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2.

Az első félidő jól sikerült az orosházi fiúknak, sikerült meglepniük a Picket, rendezetten, fegyelmezetten, összehangoltan játszott a gárda. Fej fej mellett haladtak a csapatok, a félidei különbség csak abból adódott, hogy az Orosháza több ziccert hagyott ki az első félidőben, mint ellenfele. Egyenlő felek csatáját láthatta a közönség.

A második játékrészben jött a szokásos rossz kezdés, ráadásul kettős emberhátrányba is került az OFKSE, könnyű gólokkal elhúzott a Szeged, ekkor kezdett nyílni az olló a két csapat között. Az orosházi kezdőjátékosokon látszott, hogy elfáradtak, jöttek a cserék, a házigazdák pedig még tovább növelték előnyüket.

Bárány Zsolt edző: – Nagyon szerettünk volna egy jó eredményt hozni az egyesületnek, sajnos ez a mai napon megint nem jött össze. Az eredmény kicsit elkeserít, de sajnos tudomásul kell vennünk, hogy vannak játékosok, akik nem ütik meg ezt a szintet még.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.