Jó játékkal nyert ifjúsági csapatunk

ball_51Méghozzá péntek délután, Egerben. Buday Dániel edző szerint tovább építkeznek, hogy a következő mérkőzések is sikeresek legyenek.

Eger SBS – Orosházi FKSE-LINAMAR 27-32 (11-16)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Aczél, Paulovics. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Kristofóri, Wágner 1, Zvolenszki 3, Németh, Szigetvári, Sütő 2, Novák 10, Kiss Alex 1, Zalai 2, Simon 1, Bella 11, Szabó, Blaskó, Kiss Axel 1. Edző: Buday Dániel.

Egerbe utazott pénteken NB I-es ifjúsági együttesünk, és bár a srácok jól tudják, idegenben mindig nehezebb, bíztak a jó mérkőzésben. Így is indult a találkozó, és összességében az egész meccsre elmondhatjuk ezt. Az elején kiválóan felvették a ritmust a mieink, a védekezésben akadtak ugyan problémák, a támadások azonban jól működtek, a kapuban pedig Majdán nyújtott kimagaslót. Fokozatosan növelték előnyüket, öt volt közte a szünetben.

A második félidőben sem változott lényegesen a játék képe, voltak jó és kevésbé jó periódusaink, tartották az előnyt a srácok. Zalai sérülése sem vetette vissza a mieink játékát, a végén több kiemelkedő egyéni teljesítményt is láthattunk, Bella és Novák vezetésével megérdemelten zsebelték be a pontokat a fiúk.

Buday Dániel edző: – Tudtuk jól, idegenben mindig nehezebb, ehhez tanulnak alkalmazkodni a srácok. A védekezésen még van mit javítani, jobban össze kell rakni. Folyamatosan építkezünk, hogy a többi meccset is eredményesen hozzuk majd. Örülök, hogy Zvoleszki Attila ismét a csapatban van.

A játéknap további eredményei az MKSZ adatai alapján: Grundfos Tatabánya KC – PLER-Budapest 20-17, B.Braun Gyöngyös – Csurgói KK 27-16, Mezőkövesdi KC – Balatonfüredi KSE 20-27.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.