NB I/B: becsülettel helytálltak a srácok

_ball03A szombati, hazai találkozón ugyan kétgólos vereséget szenvedett csapatunk, azonban – ahogy a tréner fogalmazott – most is megmutatták, van bennük szív.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – CYEB Mizse KC 27-29 (17-14)

NB I/B-s felnőtt férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 50 néző. V.: Arnold, Kosztend. Orosháza: Lipták – Sándor 6, Jóga 2, Nagy 2, Jancsó 1, Stojanov 11, Héjja 1. Cs.: Kurán (kapus), Pásztor Á., Soós 2, Pámer, Branyiczki, Bella 1, Simon 1, Zalai. Edző: Bárány Zsolt. 

A tavaszi szezon első hazai mérkőzése várt szombat délután U23-as gárdánkra, és a találkozó első részében kiegyenlített erők küzdelmét láthatta a közönség. Tartott ez a félidő közepéig, ekkor összekapták magukat a mieink, és a 20. percre már kettővel vittek, a játékrész végére pedig növelték is az előnyt. Taktikus, fegyelmezett, jó játékot mutatott a gárda, melyhez kiváló kapusteljesítmény társult. 17-14 állt az eredményjelzőn a szünetben.

aaa

Megmutatták, hogy van bennük szív… (Fotó: Vági Kata)

A második játékrész elején az öltözőben maradtak a srácok, a vendégek ötöt lőttek, csak egy válasz volt rá, egyenlítettek, majd a vezetést is átvették a lajosmizseiek. Futottunk az eredmény után, mely még az ikszhez sem volt elég, egy-két gólos vendégelőnyt regisztrálhattunk folyamatosan. Küzdöttek, hajtottak, akartak a mieink, de a támadásaink nem voltak elég hatékonyak, így végül maradt a végére is a kétgólos vendégsiker.

Bárány Zsolt edző: – Nagyon sajnálom a srácokat, hiszen becsülettel helytálltak, annak ellenére, hogy a felnőttcsapatból senki nem állt rendelkezésünkre. Most is megmutatták, hogy van szív bennük. Úgy érzem, ezen a délutánon nagyon magára maradt hazai pályán a csapat, és ez már nem az első eset. Még egyszer tiszta szívből gratulálok a srácoknak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.