Tatabányán folytatja csapatunk

vladanjordo_15A Füred elleni bravúros döntetlen után újabb kemény mérkőzés vár együttesünkre. Jordovic mester szerint megmutatják, fejlődik a gárda.

Szombaton 18 órától Tatabányán vendégszerepel az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es felnőtt férfi kézilabdacsapata. Vladan Jordovic vezetőedző ezúttal is vázolta az esélyeket.

– Következő mérkőzésünk a bajnokságban a Tatabánya csapata ellen lesz. Ők azok, akik „nem tartoznak a jó vendéglátók közé”, hiszen egy pontot sem adtak át a vendégcsapatoknak, még a MOL-Pick Szeged gárdáját is megverték. Mindenki ismeri a hazaiakat, négy játékosuk volt az Eb-n: Bodó Richárd, Pásztor Ákos, Rade Mijatovic és Milos Vujovic. Mellettük számos magasan jegyzett játékost találunk még. Matic edző egy jó kompozíciót rakott össze, kemény védekezéssel, szélsőik gyors lerohanásaival, támadásban fegyelmezett játék a jellemző rájuk. A hagyomány szerint Tatabányán mindig jól játszunk, és hiszem azt, hogy ez most is így lesz. Megmutatjuk, hogy csapatunk fejlődik. Az eredményt tekintve a hazai csapat a favorit, de milyen sportolók is lennénk, ha már előre fehér zászlóval mennénk ki a pályára! – hangsúlyozta vezetőedzőnk.

2016.02.13. szombat 18:00 óra Gundfos Tatabánya KC – Orosházi FKSE-LINAMAR.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.