Fáradtan is győzelem

ball_51Lejátszotta utolsó felkészülési találkozóját az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es csapata. Vladan Jordovic együttese pénteken este az NB I/B-s KTE-Kisokos csapatával mérkőzött meg.

KTE-Kisokos (NB I/B) – Orosházi FKSE-LINAMAR 24-28 (9-13)

Felkészülési mérkőzés, Kecskemét, 100 néző. V.: Szabó, Tomkovics. Orosháza: Herjeczki – Pásztor M. 4, Suhonjic 3, Cemas 3, Mazic 7, Radojevic, Tárkányi 1. Cs.: Miklós, Lipták (kapusok), Knezevic 4, Varsandán Á. 3, Németh G. 2, Berta, Szeitl 1. Vezetőedző: Vladan Jordovic. A Kecskemét legjobb góllövői: Szabó B., Miss 4-4.
Kiállítások: 4, ill. 0 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1.

– A csapat kicsit fáradt volt ma, ráadásul néhány betegünk is van, páran pedig a Vác elleni edzőmeccsen szereztek sérülést – nyilatkozta Vladan Jordovic vezetőedző. – Tegnap egy nagyon kemény, jó mérkőzést játszottunk a SEHA-ligás horvát Nexe együttese ellen. A mai napon kis probléma volt a motivációval, sok játékos pedig fáradt volt a tegnapi találkozó után. A mai meccsen védekezési és támadási kombinációkat gyakoroltunk, minden fiatal játékos játéklehetőséghez jutott.

Mérkőzés utáni  gyorsértékelés (Fotó: Zsedényi Péter - OFKSE.hu)

Mérkőzés utáni gyorsértékelés (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

– Harminc percig jól játszottunk, támadásban kifejezetten korrektül, védekezésben is elfogadhatóan. Fontos, hogy újabb sérülés nélkül, győzelemmel hagyhattuk el a játékteret. Hétvégére szabadnapot kaptak a fiúk, mindenki pihenhet és felfrissülhet, hétfőn délelőtt pedig megkezdjük a munkát a ránk váró tétmeccsekre – hangsúlyozta Vladan Jordovic.

Jövő héten következnek az éles mérkőzések: szerdán 17:45-től a Magyar Kupában a Mezőkövesd, vasárnap 18:15-től bajnoki találkozón a Balatonfüred csapata következik, mindkét ellenfelünket hazai pályán, az Eötvös-csarnokban fogadjuk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.