Döntetlen az év első edzőmeccsén

ball_50Csütörtökön idegenben játszotta ez évi első edzőmérkőzését a Cegléd együttese ellen NB I-es orosházi férfi kézilabdacsapatunk.

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 30-30 (17-14)

Felkészülési mérkőzés, Cegléd. V.: Horváth, Simó. Orosháza: Miklós – Németh L., Stranigg 5, Radojevic 2, Mazic 7, Suhonjic 3, Komporály 5. Cs.: Lipták (kapus), Buday, Szeitl 4, Knezevic, Berta, Cemas 1, Varsandán Á., Pásztor M. 1, Tárkányi 2. Vezetőedző: Vladan Jordovic. A Cegléd legjobb góllövői: Perisic 9, Bíró 6, Kun 5.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 7/5.

A hazai csapat jobban kezdte a mérkőzést, az orosháziak lassan lendültek játékba (10. p.: 8-4). A Cegléd továbbra is folyamatosan őrizte 3-4 gólos előnyét (25. p.: 14-10), a különbség a játékrész végéig meg is maradt.

A második félidőben összekapta magát az OFKSE, a 39. percben már kiegyenlítettek a vendégek (19-19). Innentől már az Orosháza volt a kezdeményezőbb, a ceglédiek csak futottak az eredmény után. A mérkőzés lefújása előtt 15 másodperccel még Mazicék vezettek, ám az utolsó hazai támadás góllal zárult, így döntetlenre mentették a találkozót a ceglédiek.

A mérkőzés jól szolgálta az orosházi együttes felkészülését.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.