Hosszabbított Buday Dániel

shakeMéghozzá 2+1 évre kötött szerződést az orosházi férfi kézilabdaklubnál az irányító-átlövő, aki az ifjúsági csapat edzőjeként is dolgozik. Azt mondja, örül a megegyezésnek, mellyel mindkét fél jól jár.

Buday Dániel

Buday Dániel

2013 májusában adtunk hírt arról, hogy az OFKSE leigazolta Buday Dánielt. A volt válogatott játékos az elmúlt bő két és fél évben bizonyított a pályán és a gárdában is, tudása, évtizedes tapasztalata mellett emberi hozzáállása is kellett ahhoz, hogy ma már elismert csapatkapitánya az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es férfi kézilabda együttesének.

– Szerdán írtuk alá a hosszabbítást, 2+1 évre szól a szerződés. Nem csak csapatkapitányként, az utánpótlásnevelés területén edzőként is számítunk Buday Dániel munkájára, szaktudására – mondta el az orosházi klub elnöke, Vajer Tamás.

Az egykori válogatott, a Pick Szeged, a Veszprém, a Löwen, a Schaffhausen korábbi játékosa azt mondja, amióta Orosházán játszik, sokat fejlődött a csapat, ehhez ő is hozzátette a részét.
– Jól érzem magam a csapatnál, a klubnál és a városban is, a játék mellett folytatom edzői pályámat is. Örülök, hogy gyorsan pont került a szerződésre, úgy vélem, mindkét fél jól járt – emelte ki a kézilabdás.

Az OFKSE csapata gőzerővel készül a bajnoki nyitányra, csütörtökön Cegléden lesz az idei első edzőmeccs, február elején pedig a Magyar Kupában játszanak a legjobb négy közé jutásért, az ellenfél itthon a Mezőkövesd lesz.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.