OSB: nyomasztott a teher

Nem sokat pihentek serdülőink: az új esztendő első munkanapján már pályára is léptek Pásztor István legényei az OSB felsőházi középdöntőjében.

Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 29-33 (12-16)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság felsőházi középdöntő, Orosháza, 50 néző. V.: Bozó, Mezei. OFKSE: Varga (kapus), Balogh I. 4, Andrikó 8, Blaskó 2, Csányi R. 1., Szabó Cs. 11, Kollár 2, Kurta Á., Csányi Z., Szemenyei 1, Tatai, Cvitkó, Földi, Eszes, Kéri. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 5/4.

Pásztor István: – Nehéz kihívás elé nézett a csapatunk, mivel ezek a mérkőzések döntő jelentőségűek abban, hogy együttesünk a középdöntőbeli szereplésével fel tud-e jutni a felsőházba. Sajnos ez a teher most minket nyomasztott jobban, az első félidőben technikai hibáinknak köszönhetően tetemes előnyre tett szert a Békéscsaba. Úgy gondolom, játékunk folyamatosan javuló volt, a második félidőben nagyon nagy iramot diktáltunk, sokkal jobban bírtuk erővel, de sajnos nem tudtuk ledolgozni a hátrányunkat. Bízom benne, hogy eredményesen tudunk építkezni és jól fogjuk zárni a középdöntőt.

Serdülő csapatunk január 11-én, hétfőn Újkígyósra látogat majd, ahol 17:30-tól a házigazda Újkígyósi KC csapatával mérkőzik meg.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.