NB I/B: fáradtan játszottunk

Továbbra sem megy az U23-as fiúknak idegenben. Ezúttal a Balassagyarmat együttese mért magabiztos vereséget az orosházi csapatra.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Balassagyarmati Kábel SE 32-24 (15-13)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 120 néző. Vezette: Ágnecz, Sipos. Orosháza: Miklós – Pámer 1, Nagy A. 3, Knezevic 10, Jóga 3, Pásztor M. 2, Soós 1. Cs.: Lipták, Kurán (kapusok), Sándor 1, Pásztor Á., Jancsó 1, Szeitl, Branyiczki 1. Vezetőedző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 12, ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 7/5.

Az első félidő nem úgy indult, ahogy szerettük volna, a hazai csapat ragadta magához a kezdeményezést, lendületesen játszottak, az orosházi csapaton meglátszott a több száz kilométeres utazás. Álmosan, fáradtan kezdtünk, a játékrész közepére ki is alakult egy két-három gólos hazai előny, amit később növelni is tudott az ellenfél. A félidő második felére sikerült az Orosházának összekapnia magát, szünetre mínusz két gólra tornászták fel magukat Knezevicék.

Fotó: Juhász Ágnes

A második félidőben mintha bentmaradtunk volna az öltözőben, a támadások és a védekezések is gyengébben működtek, rengeteg kihagyott ziccer és pontatlan labda jellemezte az orosházi gárda játékát. Ebből adódóan a Balassagyarmat együttese könnyedén el tudott húzni, a végére pedig magabiztos győzelmet aratott.

Bárány Zsolt: – Nagyon sajnálom, hogy az év utolsó mérkőzése nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Tisztességesen készültünk, viszont jó néhány játékos otthon maradt, illetve az utóbbi idők gyengébb formáját hozta. Nem lehet mindig csak a hazai mérkőzéseken jól játszani, idegenben is illene már pontot szereznünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.