NB I/B: szoros meccsen egygólos vereség

Szombat este idegenben játszott NB I/B-s csapatunk, a sok technikai hiba megbosszulta magát. Folytatás jövő vasárnap itthon.

ARAGO Törökszentmiklósi KE – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 25-24 (15-12)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Törökszentmiklós, 150 néző. Vezette: Babicz, Haskó. Orosháza: Miklós – Héjja 4, Knezevic 6, Sztojanov, Pásztor M. 2, Soós 3, Szeitl 4. Csere: Lipták (kapus), Sándor 1, Bella 1, Jóga, Jancsó 2, Nagy A. 1. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 2/2.

November 28-án Törökszentmiklóson várt mérkőzés az NB I/B-ben szereplő U23-as gárdánkra. Bárány Zsolt együttese szoros meccset játszott: az első 30 percben fej fej mellett haladtak a csapatok, felváltva vezettek egy-két góllal. A félidő végén volt két perc „kihagyás” a mieink részéről, így tudott hárommal meglépni a hazai együttes.

A szünet után bennmaradtak az öltözőben a srácok, nőtt a hazaiak előnye, de nem sokáig. Zárkóztak az orosháziak, és próbálták tartani a lépést, bár sok hiba is jellemezte a játékot. Az utolsó percekben is volt még lehetőségünk a döntetlenért támadni, de nem sikerült, így egygólos hazai győzelemmel zárult a hétvégi NB I/B-s bajnoki.

Bárány Zsolt edző: – Sok technikai hibával játszottunk, emiatt hagytuk ott a két pontot.

A folytatás: december 6. vasárnap 14 óra Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – FTC KN KFT.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.