NB I ifi: jól küzdöttünk, elfáradtunk

Ifjúsági csapatunk vasárnap délután az NB I-es bajnokság dobogós helyére pályázó Pick Szeged gárdáját látta vendégül. Győzött a jobb csapat.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged 31-44 (14-19)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 67 néző. V.: Hovány, Ubornyák. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Novák 8, Wágner L., Szigetvári 1, Sütő 3, Kiss Alex 1, Németh, Kristofóri, Bella 10, Zalai 4, Szabó Cs. 2, Blaskó 2, Andrikó, Kiss Axel. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 14, ill. 12. Hétméteresek: 0/0, ill. 8/7.

Jól tartotta magát az orosházi csapat az első félidőben. Buday Dániel legényei sokáig egyenrangú ellenfelei voltak a jó erőkből álló szegedi együttesnek (21.p.: 12-12). Csak a játékrész hajrájában sikerült nagyobb előnyre szert tenniük a vendégeknek.

A folytatásban egy ideig még partiban voltak a zöld-sárga fiúk, aztán a félidő közepén növelte előnyét a Szeged (44. p.: 23-30). Az Orosháza csapatának még volt egy fellángolása, amikor 5 gólosra faragták a különbséget (53. p.: 30-35), de a találkozó utolsó 5 percében egy 9-1-es szériával megadta a kegyelemdöfést a Pick az addigra elfáradó hazaiaknak.

Buday Dániel edző: – Az első félidőben jól játszottak a srácok, ott jól küzdöttünk. Sajnos a védelemben nem igazán találjuk meg magunkat, mert fiatalok vagyunk, kicsit súlytalanok, és erővel átjönnek rajtunk. A második félidő közepéig tartottuk magunkat, utána elfáradtunk. Ennyi volt benne, lehetett volna jobb is, de a vereség sajnos reális volt, van különbség a két csapat között.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.