NB I ifi: nem sikerült a Tatabánya ellen

Itthon játszottak a srácok péntek délután, az első félidőben tartották is magukat, a vége aztán magabiztos vendégsiker lett. Folytatás a Pick Szeged ellen.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Grundfos Tatabánya KC 21-35 (14-16)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 80 néző. Vezette: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Szabó 1, Blaskó, Wágner 1, Andrikó, Kiss Axel, Szigetvári 5, Novák 5, Sütő 4, Kristofóri 2, Kiss Alex, Zalai, Bella 3, Németh. Edző: Buday Dániel.

Hazai közönség előtt lépett pályára november 13-án, pénteken délután a Buday Dániel vezette ifjúsági csapatunk, érkezett a Tatabánya, és kezdődött a találkozó egy kiváló orosházi rajttal, a 9. percben már 5-1-re vittünk. Előnyünket a félidő közepéig tudtuk tartani, ekkor egyenlített ki a vendégalakulat, majd felváltva birtokolták az előnyt a csapatok. A szünetben kétgólos tatabányai vezetést mutatott az eredményjelző.

A második félidő elején egy 6-0-ás szériát produkált a vendégcsapat, sőt, további gyors és könnyű gólokkal a 20. percben már 31-18-ra vittek. Mindössze hétszer találtak a mieink a kapuba a második 30 percben, így a tatabányai siker nem volt kétséges.

A folytatás: november 29. vasárnap 16:00 Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.