Füzesabonyban maradtak a pontok

U23-as csapatunk szűk kerettel érkezett a vasárnap esti találkozóra, a vége négygólos vereség lett.

Füzesabonyi Sport Club Orosházi FKSE-LINAMAR U23 32-28 (17-15)

NB I/B-s felnőtt bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Füzesabonyi Sportcsarnok 120 néző. Vezette: Murvai-Buzogány, Szilvási. Orosháza: Lipták – Héjja 2, Nagy A. 4, Bella 2, Sándor 2, Soós 5, JÓGA 4. Cs.: Kurán (kapus), Pásztor Á., BRANYICZKI 5, Zalai, Pámer 4, WÁGNER.
Hétméteresek: 0/0, ill. 2/2. Kiállítások: 10, ill. 4 perc.

Az NB I/B-s bajnokságban szereplő U23-as csapatunk is útra kelt vasárnap délután, Füzesabonyba utaztak Bárány Zsolt vezetésével. Jól is indították a találkozót a mieink, a 15. percben 8-5-re vezettünk a fegyelmezett, hatékony védekezésnek és a sikeres támadásoknak köszönhetően. A 20. perc környékén jött egy rövidzárlat a játékban, amit könyörtelenül ki is használtak a hazaiak: feljöttek, egyenlítettek és a vezetést is átvették. A játékrész hátralévő részében fej fej melletti küzdelmet láthattunk, kétgólos füzesabonyi vezetéssel zárva az első harminc percet.

A második harminc perc nem indult jól: próbáltuk tartani a lépést, de növelte előnyét a hazai alakulat, a 40. percben 24-20-ra vittek. A fiúkon egyre inkább érződött a fáradtság, hiszen több pozícióban cserék nélkül tudtunk csak kiállni. A végére elfáradtunk, nagyobb lett a pontatlanság is, ami nem kedvezett a játék képének: néggyel húzták be a meccset a hazaiak.

Bárány Zsolt edző: – Egy sorral nem tudunk 60 percet végigjátszani magas hőfokon. Addig bírtuk, amíg el nem fáradtunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.