NB I ifi: jó hozzáállás, de vereség Füreden

A fiúk tudták, hogy nem lesz könnyű dolguk, ez be is bizonyosodott. A munka folytatódik, a cél: a legtöbbet kihozni a csapatból.

Balatonfüredi KSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 40-27 (22-16)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Balatonfüred, 100 néző. Vezette: Réger, Vandróczki. OFKSE: Rákóczi, Majdán (kapusok), Novák 7, Wágner, Sütő 6, Szigetvári, Kristofóri 2, Kiss Alex, Zalai 4, Bella 3, Simon 3, Németh 1, Kiss Axel 1, Andrikó. Edző: Buday Dániel.

Péntek délután Balatonfüredre utazott a Buday Dániel vezette NB I-es ifjúsági csapatunk. A srácokra kemény mérkőzés várt, ezt tudták előre, és be is bizonyította a találkozó.

Az első félidőben jól helytállt csapatunk, tartották a lépést a jó erőkből álló hazaiakkal, majd Simon Tibor Boldizsár sajnálatos sérülése miatt megfogyatkoztunk. A második játékrész elejétől már kijött a két csapat közötti különbség, a Balaton-partiak fokozatosan növelték előnyüket, és végül magabiztos győzelmet könyvelhettek el.

Az orosházi srácok jól küzdöttek, elszántságukra nem lehetett panasz.

Buday Dániel edző: – Elégedett vagyok a találkozón mutatott hozzáállással. Dolgozunk tovább, és jönnek majd azok a mérkőzések, ahol többet ki tudunk hozni magunkból.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.