OSB: tudatosan, fegyelmezetten

Az orosházi serdülők magabiztos sikert arattak a Makói KC együttese ellen, ellenfelüket tisztelve, gólzáporos győzelmet értek el Pásztor István legényei.

Orosházi FKSE – Makói KC 39-9 (18-3)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 25 néző. V.: Elhardt, Horváth. OFKSE: Rákóczi, Varga (kapusok), Szabó Cs. 4, Curpás 2, Kollár 6, Csányi R. 4, Csányi Z. 3, Kurta Á. 2, Balogh 2, Szemenyei 2, Kéri 1, Blaskó 3, Andrikó 3, Kiss Axel 6, Vincze, Tatai 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások 0, ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/1, ill. 1/1.

Ismét olyan mérkőzést játszottunk, ahol nagy koncentrációra és fegyelemre volt szüksége a csapatnak. Bár az ellenfél szerényebb képességekkel rendelkezett, az Orosháza nem vette félvállról a találkozót és kiváló kapusteljesítmények által támogatva végül magabiztosan szerezte meg a két pontot az Eötvös-csarnokban.

Andrikó Ádám (40) háromszor volt eredményes (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

Pásztor István: – Örülök, hogy csapatom tudatos és fegyelmezett játékkal tisztelte meg ellenfelét. Sok tudatos játékelem és jól működő páros kapcsolat eredménye a győzelem, ráadásul mindkét kapusunk remek napot fogott ki. Ha ugyanígy elhisszük, hogy meg tudjuk valósítani az edzéseken gyakorolt támadást és védekezést, több ilyen sikeres mérkőzésünk lehet. Ismételten köszönöm lelkes szurkolóink támogatását.

Következő találkozónkon november 12-én, csütörtökön 16:30-tól a Pick Szeged III. otthonában lépünk pályára.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.