Skaliczki: bravúrok kellenek az Orosháza ellen

A Mezőkövesdi KC mestere, Skaliczki László klubjának honlapján nyilatkozott az OFKSE-LINAMAR elleni találkozó esélyeiről.

– Az Orosházát sok sérülés is hátráltatja, nem mutatja az egyenletes formát, mint tavaly. Jól kezdtek, két győzelemmel, onnantól döntetlenjeik vannak, legutóbb a PLER ellen is egy pontot szereztek, a végén szerencsével. Veszélyesek, átalakult a keretük, fiatalok érkeztek hozzájuk. A jobbátlövőben az összhang kicsit akadozik, de Buday, Cemas páros nagyon markáns, Mazic a liga egyik legjobb beállója, Knezevic és Stranigg pedig az oroszlánkörmeiket mutogatják. Nagyon nehéz meccs lesz, a védekezésük jó, mögöttük bravúrkapusok vannak, jól kontráznak. Gyorsindításaik, lerohanásaik, gyors középkezdéseik komoly veszélyforrások. Kellenek a bravúrok, az egyéni teljesítmények, hogy ott tudjunk lenni végig. Sok függ attól, mennyire tudjuk regenerálni a csapatot. Az alapszakasz első körének utolsó meccse lesz, két hét múlva kezdődik a második kör Balatonfüred ellen. Sűrű a mezőny, alig van különbség a kieső és a felsőházas hely között, minden pont számít – hangsúlyozta Skaliczki László.

– Túl kell tenni magunkat a szerdai mérkőzésen. A srácok kitették a 120 százalékot Cegléden, nüanszok döntöttek. Jól átlendültünk a nehézségeken, hozhattunk volna jobb döntéseket, a játékvezetők vezethettek volna kedvezőbb felfogásban, akkor pontot, pontokat szereztünk volna. De hosszú a bajnokság, még csak a 11. fordulón vagyunk túl – nyilatkozta a mezőkövesdi tréner.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.