NB I: szombaton Kövesden

Fél egykor indul útnak NB I-es felnőtt csapatunk, az úticél Mezőkövesd, ahol Jordovic mester szerint küzdelmes mérkőzés várható.

Szerda-szombat ütemezésben játszik a héten NB I-es felnőtt férfi kézilabdacsapatunk. A PLER-Budapest elleni hazai döntetlen után szombaton idegenben folytatják a pontvadászatot. Nem lesz könnyű meccs (ez sem), az ellenfél a Mezőkövesd. Nézzük, hogyan látja az esélyeket trénerünk.

– A mezőkövesdi vendégszerepléssel befejezzük a bajnokság első körét, és ezután következik az EHF-hét. Mögöttünk van a PLER elleni mérkőzés, ahol döntetlent játszottunk, ez a negyedik ilyen jellegű eredmény. Annak ellenére, hogy a mérkőzések többségén jól játszunk, hullámzások vannak, amikért drágán fizetünk. Úgy vélem, ez valamilyen módon normális is, hiszen elég fiatal csapatunk van, új játékosokkal, evidens, hogy nem vagyunk még a megfelelő módon összeszokva a játék egyes elemeiben. Tőlünk eltérően a Mezőkövesd csapata tapasztaltabb, a padról Skaliczki edző irányítja őket, aki a rá jellemző munka- és játékrendszert alkalmazza. Az idei bajnokság nagyon kiegyenlített és minőségi, ezek alapján ilyen mérkőzésre számítok ezúttal is a vendégszereplésnél. Még ha a hazai csapat nagyon stabilan is játszik otthon, mindent beleadunk, és megpróbálunk megfelelő módon szembeszállni velük – emelte ki Vladan Jordovic.

A szombati találkozó kezdési időpontja ezúttal is 18:00 óra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.