Magyar Kupa: a tisztelet csak a kezdő sípszóig tart

Kedden este az első ligás Orosháza érkezik Magyar Kupa mérkőzésre az algyői Fehér Ignác iskola sportcsarnokába – adta hírül a Levendula Hotel FKSE Algyő Facebook-oldala. Dankó Ervin edző jó mérkőzést vár.

Az este hatkor kezdődő összecsapás tétje a legjobb nyolc közé jutás (ami persze csak részben igaz, hisz a most összecsapó 16 gárda két legjobbjához csatlakozik majd a Veszprém és a Szeged a legjobb négy között).

Az Orosháza az előző kiírásban a hatodik helyen végzett az első osztályban, s ezzel óriási respektet szerzett önmagának. Ezzel kezdte Dankó Ervin edző is, amikor rákérdeztünk a Magyar Kupa meccs esélyeire.

– Nagyon tiszteljük ellenfelünket a hatodik hely miatt. De ez a tisztelet természetesen csak a mérkőzés kezdetéig tart, akkor megpróbáljuk kiverni őket a kupából. A szombati meccsünkön mindenki pályára lépett, így senkinek sem kellett hatvan percet játszania. Hétfőn még edzünk egyet, s reméljük, telt ház előtt játszhatunk egy jó mérkőzést. Nagyon nagy szükségünk lenne a hangos biztatásra.

Apropó telt ház. a klub vezetése úgy döntött, hogy a csapat támogatása érdekében ingyenes belépést biztosít a kilátogató nézők számára.

A meccsen újra találkozhat egymással az 1998-ban serdülő világjátékokat nyerő Pick Szeged három játékosa: Buday Dániel, Laluska Balázs és Vadkerti Attila. Előbbi orosházi, utóbbi két játékos algyői mezben lép parkettre.

A találkozót a nagy nemzetközi rutinnal rendelkező Kékes ikrek, Csaba és Pál vezeti, ez is mutatja, hogy mennyire nagy meccs várható!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.