NB I ifi: balmazújvárosi vereség

Voltak jó periódusai az orosházi csapatnak, de a sok kiállítás megpecsételte sorunkat. Jövő vasárnap érkezik a Cegléd együttese.

Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 42-26 (15-10)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Balmazújváros, 150 néző. Vezette: Oláh, Vass. Orosháza: Majdán, Rákóczi (kapusok), Novák 2, Wágner, Sütő 3, Szigetvári, Kristofóri 1, Kiss Alex 7, Simon 2, Bella 4, Zalai 1, Kiss Axel 3, Andrikó 3. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 12, ill. 26 perc.

Idegenben folytatta a pontvadászatot szombat délután a Buday Dániel vezette NB I-es ifjúsági csapatunk, Balmazújvárosba utaztak, ahol az első félidőben jól tartották magukat a srácok. Voltak eredményes periódusok, azonban részben a csapatunkat sújtó sorozatos emberhátránynak köszönhetően ötgólos előnyre tettek szert a hazaiak az első 30 perc végére.

A második félidő sem kezdődött jobban: az olykor 6-8 percig tartó emberhátrányt már nem bírta el a csapat, és sok hiba is jellemezte a játékunkat. A balmazújvárosiak fokozatosan növelték előnyüket, és a végén nagyarányú győzelemmel zárták a bajnoki találkozót.

Buday Dániel edző: – Nem játszottunk jól, de olyan körülményeket, mint amivel ezen a meccsen találkoztam, még nem láttam pályafutásom során. 26 perc emberhátrányban, és három piros lapot is kaptunk – ezt már nem bírtuk el.

A folytatás: 2015. október 18. vasárnap 16:00 Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.