Van egy kötelességünk

Trénerünk szerint az, hogy a lehető legjobb formánkat mutassuk. Jordovic mester vezette élvonalbeli csapatunk Szegedre utazik, ismét tévés meccset játszunk.

Október 13-án, kedden ismét hétközi fordulót játszik az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es felnőtt férfi kézilabdacsapata, az ellenfél 16:30 órai kezdettel a MOL-Pick Szeged lesz. Vladan Jordovicot kértük nyilatkozatra a találkozó előtt.

– A szegedi vendégszereplésre úgy kell tekinteni, hogy egy alkalom arra, mindenki együtt legyen. Az egyik legjobb európai csapattól tanulhatunk. Az ilyen mérkőzések alkalmat nyújtanak a játékosoknak és az edzőknek, hogy össze tudják hasonlítani a tudásukat a legmagasabb edzői és játékos minőséggel. Az eredményt tekintve a győztes már előre ismert. Van egy kötelességünk, a lehető legjobb formánkat mutassuk, folytassuk a jó játékunk sorozatát, és mindenki a maximumot adja ki magából. Szeretnénk jól bemutatkozni – emelte ki trénerünk.

2015. október 13. kedd 16:30 MOL-Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR. A találkozót az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.