NB I/B: küzdeni kell hatvan percig

Békésen játszott szombat este U23-as csapatunk, hazai győzelem lett a vége. Itthon javíthatnak a fiúk a jövő héten.

Békés-Drén KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 37-28 (19-12)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Békés, Városi Sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi. Orosháza: Kurán – Soós 1, Sándor 4, Bella 1, Nagy 6, Héjja 4, Jóga. Csere: Wágner (kapus), Pásztor Á., Pámer, Jancsó 3, Branyiczki 3, Zalai 1, Simon 1, Sztojanov 4. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1.

Békésre utazott a pontokét szombaton az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő U23-as gárdánk. A mérkőzés nem úgy indult, ahogyan terveztük: bennmaradtunk az öltözőben, elhúztak a hazaiak az első 15 percben, támadásban és védekezésben is zavarodottság, megilletődöttség mutatkozott a játékunkon. A félidő közepétől kapták össze magukat a srácok, és bár a hibák megmaradtak, bátrabb játékot mutattak. Hétgólos hátránnyal fordultunk.

A második játékrészt jól kezdtük, a 41. percben már csak négy volt közte (22-18), és a mínusz háromért támadhattunk, azonban ismét jött a rövidzárlat, amit könyörtelenül kihasználtak a hazaiak. Megint megléptek, és a magabiztos előnyüket megtartották egészen a találkozó végégig.

Bárány Zsolt: – Egy mérkőzés hatvan percig tart, küzdeni kell az első perctől az utolsóig.

Jövő szombaton ismét itthon a csapat: október 10. szombat 18:00 Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – VKK Nyírbátor.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.