NB I/B: nem sikerült a nyitómeccsen

Hazai pályán indított U23-as csapatunk, az első félidőben jól is ment a játék, majd jött a hidegzuhany: hatgólos vendéggyőzelem lett a vége.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – KTE Kisokos 25-31 (17-16)

NB I/B-s felnőtt bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 120 néző. Vezette: Kovács, Wenzel. Orosháza: Miklós – Jancsó 7, Sándor 2, Bella 2, Nagy 5, Héjja 2, Jóga 1. Cs.: Wágner (kapus), Knezevic 5, Simon 1, Pásztor M., Pámer, Pásztor Á., Branyiczki, Soós, Zalai. Edző: Bárány Zsolt.

Vasárnap este hazai pályán megkezdte a pontvadászatot az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő U23-as együttesünk Bárány Zsolt irányításával, a kecskemétiek érkeztek hozzánk.

Az első félidő jó játékot hozott: nem ijedtünk meg az ellenféltől, a védekezések és a támadások is magabiztosak voltak, gyors játékkal egygólos előnyre tettünk szert a szünetre.

A második félidő első tíz percében is maradt a jó játék és a zömmel hazai előny, majd érkezett a hidegzuhany. Kizökkent a csapat a ritmusból (külső tényezők is hozzájárultak ehhez), a hibákat az ellenfél könyörtelenül kihasználta, megbomlott a koncentrációnk. Bár a vége hatgólos vendégsiker lett, a srácok emelt fővel, szurkolói taps közepette jöhettek le a pályáról.

Bárány Zsolt: – Nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a mérkőzés. A srácok többet érdemeltek volna, érett játékot mutattak. Sajnálom, hogy a végeredmény kialakulását nemcsak a játék, hanem külső tényezők is befolyásolták. Dolgozunk tovább.

A folytatás: szeptember 19. szombat 18:00 CYEB Mizse KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.