NB I ifi: ez most nem sikerült

Az első félidőben jól tartotta magát csapatunk, a vége aztán súlyos vereség lett. A cél: fejlődni és minél kitartóbban küzdeni.

Orosházi FKSE-LINAMAR – PLER Budapest 20-31 (10-12)

NB I-es férfi ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 50 néző. Vezette: Nagy, Kovács. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Simon 3, Zvolenszki 1, Novák 3, Blaskó 2, Wágner, Sütő 4, Szigetvári, Kristofóri, Kiss, Németh, Zalai 2, Bella 5. Edző: Buday Dániel.

Szombat délután hazai pályán folytatta a pontvadászatot a Buday Dániel vezette ifjúsági csapatunk, a PLER gárdája érkezett hozzánk. Megfelelő lendülettel kezdtek a srácok, a 20. percig kiegyenlített játékot láthatott a közönség. Kiállítás és több technikai hiba hozta azt, hogy a félidőre kétgólos vendégelőnyt mutatott az eredményjelző.

A második játékrész elején a PLER nagyobb sebességre kapcsolt és a 43. percre már ötgólos előnyt jegyezhettek fel. Ekkor még sikerült visszahoznunk a meccset, azonban az ezt követő nyolcperces gólcsendünk megpecsételte sorsunkat. A vendégek magabiztosan növelték előnyüket, és az utolsó percek gyenge védekezése a nagy különbséget is megadta.

A hétközi mérkőzéshez képest a fiúk nagyon enerváltan játszottak.

Buday Dániel edző: – Az első 40 percben tartottuk magunkat a jobb erőkből álló vendégekkel szemben. Utána azonban kiütközött, hogy nálunk többen még most kerültek ebbe a bajnokságba, szokniuk kell a tempót, fizikálisan nem tudják még végig tartani a megfelelő szintet. Azon dolgozunk, hogy minél tovább kitoljuk a jó periódusokat és jó mérkőzéseket tudjunk játszani.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.