Meggyőző játékkal – siker a moldávok ellen

Jó játékot láthattunk a csapattól, mely 15 góllal nyerte a péntek késő délutáni felkészülési mérkőzést. Folytatás szombaton az Algyő ellen.

Orosházi FKSE-LINAMAR – HC Olimpus-85-USEFS (moldáv) 36-21 (17-13)

Nemzetközi felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 200 fő. V.: Bozó, Szegedi. Orosháza: Herjeczki, Miklós (kapusok), Buday 4, Stranigg 3, Knezevic 3, Berta, Smojver 3, Komporály 1, Cemas 6, Varsandán, Mazic, Macovchin 1, Pásztor M. 1, Suhonjic 5, Németh L. 2, Tárkányi 3, Németh G. 4. Vezetőedző: Vladan Jordovic.

Péntek este a moldáv HC Olimpus-85-USEFS csapata ellen lépett pályára NB I-es felnőtt együttesünk felkészülési mérkőzésen. Nagy sebességgel és lendülettel kezdtük a találkozót, a 6. percben 5-0 állt az eredményjelzőn. A vendégek az időkérés után rendezték soraikat, és a 20. percre kiegyenlítettek (10-10). Ezt követően mi is jól cseréltünk, és a félidő utolsó tíz percében kellő gyorsasággal és pontossággal 17-13-ra elhúztunk.

Cemas a legeredményesebb orosházinak bizonyult (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

A második játékrész elején csapatunk újabb tagjai kaptak játéklehetőséget, és éltek is vele, nem csökkent a lendület, a 40. percre 21-15-re vittünk. Továbbra is sokkal pontosabban fejeztük be támadásainkat, mint az ellenfél, és fokozatosan növeltük a különbséget. Mindenki pályára lépett, és mindenki odatette magát, a végjátékban aztán továbbra is nagy sebességgel, szép gólokkal és kiváló kapusteljesítménnyel. A mérkőzés végén jogosan szólt a lelátóról a „Szép volt, fiúk!”.

Folytatás szombaton, ugyancsak az Eötvösben. Augusztus 22-én 17 órától a Levendula Hotel FKSE Algyő együttesét látjuk vendégül.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.