Újabb felkészülési meccs – most Szegeden

Az előny végig a hazaiaknál volt, a Tisza-partiak győzelme nem forgott veszélyben, számunkra hasznos erőfelmérő volt a szombati találkozó.

MOL-PICK Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 41-23 (20-12)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Szeged. Vezette: Paska, Vastag. OFKSE: Miklós – Németh L., Stranigg 3, Mazic 5, Knezevic 2, Suhonjic 2, Komporály. Csere: Kurán (kapus), Buday 3, Berta, Németh G., Varsandán, Jancsó 1, Pásztor M., Tárkányi 1, Smojver 3, Macovchin 3. Vezetőedző: Vladan Jordovic.
Kiállítások: 6, ill. 16 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 2/1.

Szombaton késő délután lépett pályára Szegeden NB I-es felnőttcsapatunk, folytatva a felkészülési mérkőzések sorozatát. A Temesvár elleni hazai győzelem után újabb komoly ellenféllel néztek szembe Jordovic mester tanítványai, a Tisza-partiak teljes lendülettel indították a találkozót. Mi nyitott védekezéssel kezdtünk, a Szeged hozta a gyors ritmusú játékot. A 10. percben 9-4, a 25. percben már 17-10 állt az eredményjelzőn. A félidőre nyolcgólos hazai vezetéssel mentek a csapatok.

A második játékrész ott indult, ahol az első abbamaradt, sőt, még nagyobb lendületet vettek a hazaiak és növelték előnyüket. Nálunk lassabbak voltak a támadások és több pontatlan lövés is hozzájárult ahhoz, hogy a 46. percben 34-16, az 55. percben 38-20 álljon az eredményjelzőn. A találkozó magabiztos szegedi sikert hozott, nálunk pedig megmutatta, mely területeken kell még csiszolni a bajnoki rajtig.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.