Győzelem, jó hajrával

A csütörtök délutáni időpont és a nagy meleg ellenére sokan voltak kíváncsiak az OFKSE szezonbeli első hazai edzőmérkőzésére, melyet a Politechnika Temesvár együttese ellen vívtak a fiúk. Ezen a találkozón láthatta először az orosházi publikum a nyáron igazolt játékosokat.

Miklós – Németh L, Cemas, Németh G., Smojver, Komporály, Stranigg összeállításban kezdtek a mieink és az első negyedórában felváltva estek a gólok. A félidő második felében az összeszokottabb vendégcsapat átvette a vezetést, de Jordovic mester tanítványai nem hagyták, hogy jelentősebb fórt harcoljanak ki. Kétgólos vendég előnnyel fordultak a csapatok (13-15). A második játékrész elején folytatódott a romániai együttes dominanciája. A félidő felénél aztán utolértük a fáradni kezdő vendégeket. Csapatunk átvette az irányítást és helyenként kifejezetten jó játékot mutatva megérdemelten nyerte hat góllal a mérkőzést (32-26).

A következő hetekben az újak beépítése, a csapat játékának összecsiszolása lesz a legfontosabb feladat (Fotó: Rajki Judit)

Az újak közül Korompály Attila határozott, jó játékkal mutatkozott be a jobb szélen. A kapuban Kurán Gergőtől, a beálló Dominik Smojvertől és a napokban Boszniából érkezett balkezes lövőtől, Emir Suhonjictól is láttunk szép megmozdulásokat. A 203 centi magasra nőtt moldáv lövő, Pavel Macovchin még nem mindig találta helyét a csapatban. Jordovic mester számára a következő hetekben az újak beépítése, a csapat játékának összecsiszolása lesz a legfontosabb feladat.

Vladan Jordovic: – Nagyon jő erőkből álló, több ország válogatottjait felvonultató, összeszokott csapat ellen sikerült győznünk. Elégedett vagyok a csapat harcosságával. A mérkőzés egyes periódusaiban kifejezetten jól játszottunk, a következő időszakban pedig sok munkával, ezt a teljesen új csapatot össze kell szoktatni. Nehéz bajnokság áll előttünk, addigra készen kell állnunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.