Aranyos szombat az Orosháza-kupán

A hagyományos szezonvégi Orosháza Cup küzdelmeiben már szombaton aranyéremnek örülhettek az OFKSE-s fiúk. Héjja Ádám U14-es együttese mindhárom mérkőzését megnyerve hódította el a serleget.

Az Orosházi FKSE U14-es fiai hibátlanul teljesítettek és egy könnyebb mérkőzés után két komoly összecsapásban érdemelték ki az aranyérmet és az elsőségért járó trófeát. Külön öröm, hogy a gólkirályi cím és a legjobb kapusnak járó elismerés is városunkban maradt. Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Nagyszentmiklós (Románia) 37-13
Orosházi FKSE – Temesvár (Románia) 24-21
Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 24-19

Különdíjasok:
Gólkirály: Kurta Ákos (OFKSE)
Legjobb kapus: Sebők Balázs (OFKSE)

(Fotó: Kecskeméti Krisztina - OrosCafé.hu)

Az OFKSE csapatának tagjai: Boldizsár Dominik, Sebők Balázs, Kiss Szabolcs, Kiss Roland, Árus Bence, Patakfalvi Botond, Balogh Istvàn, Andrikó Àdàm, Kurta Ákos, Curpás Marcell, Kiss Axel, Garai Gergő, Tatai Dàvid, Csànyi Roland, Mészáros Richàrd, Szemenyei Làszló.

Héjja Ádám edző: – Gratulálni szeretnék a csapatomnak a tornagyőzelemhez. Az egész szezonban és ezen a tornán is azt kértem a csapatomtól, hogy keményen és agresszíven védekezzenek, támadásban pedig a lehető legkreatívabban tudjunk játszani – ezt az utóbbi pár hónapban sikerült is megvalósítanunk. A Nagyszentmiklós csapata ellen tudtam pihentetni az idősebb játékosaimat, és megmutathatták tudásukat azok, akik eddig kevesebb szerepet kaptak. Elégedett vagyok a mutatott hozzáállásukkal és játékukkal. A Temesvár és a Békéscsaba elleni mérkőzésen nagyobb ellenállásba ütköztünk, fej fej mellett haladtunk mindkét csapat ellen a hajráig, de a csapatmunka és az elszántság a győzelemért megmutatkozott az utolsó öt percben, igy több gólos előnyt tudtunk szerezni. Köszönjük szépen a szülőknek és a szurkolótábornak a támogatást és szurkolást. A korosztályból kiöregedő játékosaimnak pedig tovàbbi sok sikert kívánok a tovàbbi kézilabdás éveikhez.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.