NB I/B: értékes döntetlen a szezonzárón

Küzdelemből jelesre vizsgáztak a fiúk, szombat este Békésen pontszerzéssel zárta az idényt U23-as csapatunk.

Békési FKC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 22-22 (13-9)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Békés, 180 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi. Orosháza: MIKLÓS – Tárkányi 1, KNEZEVIC 8, Szenteszki 2, Sándor 1, Pásztor M., Simon. Csere: Lipták (kapus), NAGY A. 3, Branyiczki 1, Soós, Jancsó 1, Kóródi 1, Maric, ZVOLENSZKI 3, Pámer 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/0, ill. 3/2.

A szezon utolsó mérkőzése idegenben várt U23-as csapatunkra, Békésre utaztak a fiúk szombaton az NB I/B-s bajnokság keretében.

Hatosfalas védekezéssel kezdtünk, amely jól segítette a kapusmunkát. A távoli lövéseket vagy lesáncoltuk, vagy a kapusvédésből gyors gólokat tudtunk szerezni. A felállt fal ellen is jól ment a játék, azonban a befejezéseknél naggyá tettük a békésiek hálóőrét.

A szünetben Pásztor István edző azt kérte a játékosoktól: összepontosítsanak jobban a befejezéseknél. Így is történt, a második félidő közepére sikerült felzárkóznunk, és az emberhátrányos helyzeteket is átvészeltük komolyabb problémák nélkül. Nagyon jól küzdött a csapat ezen a mérkőzésen, végig magas hőfokon tudtak játszani.

Pásztor István: – A küzdelemből ma mindenki jelesre vizsgázott, Békésen nagyon sokat ér a döntetlen. Gratulálok a csapatnak, és köszönöm az egész éves munkát. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki maroknyi szurkolótáborunknak, akik Békésen is mellettünk voltak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.