Győzelem az U15-ös régiódöntőn

Debrecenben léptek pályára a kézilabdások, és kvalifikálták magukat az országos elődöntőbe.

Az ERIMA Gyermekbajnokság U15-ös korosztályának regionális döntőjét Debrecenben rendezték meg, ahol pályára lépett az OFKSE csapata is. Tavaly országos harmadik helyezést ért el az együttes, az edzők szerint azonban az utóbbi időben olyan radikálisan változott egyes csapatok kerete, hogy ezúttal már a nyolcas döntő kivívása is hatalmas eredmény lehet.

A 6 csapatból a Gyula visszalépett, a legnehezebbnek a Békési FKC és a vendéglátók elleni mérkőzés ígérkezett. Az első találkozó hatalmas csatát hozott a békésiek ellen, az első öt perc gólcsendjét végül sikerült feledtetni, és a gólok mellett az izgalom sem maradt el. Az utolsó fél percben a Békés támadott, azonban nem találtak a kapunkba, és ez meghozta az orosházi győzelmet. A többi találkozó is hasonlóan nehéz volt, minden csapat nagy ellenállást tanúsított, azonban a srácok szervezetten és jól megosztva a feladatokat állták a sarat. Az orosházi csapat megnyerte a regionális döntőt, ezzel kvalifikálva magát az országos elődöntőbe.

Az országos elődöntőbe jutott csapat (Fotó: OFKSE)

A klubtól megtudtuk, az országos elődöntő rendezését is megkapta az OFKSE csapata, így ha minden jól megy, március 6-án az Eötvös-csarnokban küzdhetnek a fiúk a döntőbe jutásért.

A debreceni eredmények:
Orosházi FKSE – Békési FKC 14-13 (6-6)
Hajdúnánás Robozol 2000KSE – Orosházi FKSE 12-28 (4-15)
Orosházi FKSE – Debreceni SC-SI 27-13 (14-4)
Orosházi FKSE – Nádudvar 24-10 (12-5)

Kopornyik Zsolt: – Csapategységünknek köszönhetjük győzelmünket. Tanulnunk kell a hibáinkból, hiszen minden mérkőzés döntő jelentőségű lesz számunkra ebben a korosztályban, és mi szeretnénk becsülettel szerepelni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?