U10: mozgalmas hétvége volt

U10-es csapatunk pénteken Békéscsabára utazott, ahol a kisiskolás bajnokság utolsó fordulóját játszották. Szombaton az U9-es korosztállyal kiegészülve egy debreceni meghívásos tornán vettek részt a fiúk.

Kósa Balázs tanítványai pénteken két bajnoki találkozót játszottak, szoros mérkőzéseken három pontot szereztek. Orosházi eredmények:

Békési FK NEKA – Orosházi FKSE 13-13
Szeghalmi NKC – Orosházi FKSE 15-16

A csapat tagjai: Szabó György, Szabó Martin, Árus Balázs, Nánási Máté, Machan Zalán, Furka Zsombor, Borbély Levente, Janowszky Soma, Krecsmárik Tibor, Gábor Zalán, Molnár Viktor, Bódai Szabolcs, Körmendi Kristóf. Edző: Kósa Balázs.

Kósa Balázs: – Elég hosszú szünet után játszottunk újra tétmérkőzést, ez meg is látszódott a Békés ellen, az első félidőben 4-5 gólos hátrányt szedtünk össze. A csapat erejét és küzdeni tudását mutatja, hogy innen is vissza tudtunk jönni. A második mérkőzésen több volt a technikai hibánk de ennek ellenére sikerült megnyernünk a találkozót. Ennek a csapatnak ez volt az utolsó fordulója. A Szeged mögött 2. helyet sikerült megszereznünk a bajnokságban. Gratulálok a fiúknak az egész éves teljesítményükhöz, úgy gondolom bravúros ez a 2. hely a csapattól.

Támadásban az U10-esek

Szombaton az U9-es és U10-es csapat egy meghívásos tornán vett részt Debrecenben. Kósa Balázs edzőt megkértük, hogy nyilatkozzon a viadalról:
– Az U9-es csapatunk zömmel U7-es és U8-as játékosokkal állt ki a tornán, de ettől függetlenül nagyon hasznos mérkőzéseket tudtunk játszani a nálunk jóval nagyobb tömeggel rendelkező ellenfelekkel szemben. Meccsről meccsre jobb játékot nyújtottunk. Elégedett voltam a gyerekek hozzáállásával, attól függetlenül, hogy győzelmi reményeink nem voltak. Az U10-es csapatunk egy kicsit foghíjas kerettel indult útnak különböző gondok miatt. Ennek ellenére sikerült megszereznünk a 3. helyet, amit nagyon jó eredménynek tartok az ellenfelek játékerejét nézve. Játékban úgy gondolom senkinél nem voltunk rosszabbak, de az ellenfelek testtömeg és magassági fölényét nem tudtuk ellensúlyozni. Úgy gondolom nagyon hasznos volt ez a felkészülési torna és mindenféleképpen tanulni fogunk belőle.

U9 végeredmény: 1. Balmazújváros, 2. Gyöngyös, 3. Debrecen, 4. Orosháza.
A csapat névsora: Tóth Nándor, Kozák Péter, Nánási Máté, Somogyi Szabolcs, Császár Áron, Ökrös Zsombor, Szénási Vendel.

U10 végeredmény: 1. Gyöngyös, 2. Debrecen, 3. Orosháza, 4. Békéscsaba.
A csapat névsora: Szabó György, Árus Balázs, Furka Zsombor, Borbély Levente, Janowszky Soma, Bódai Szabolcs, Machan Zalán, Molnár Viktor, Körmendi Kristóf, Krecsmárik Tibor.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.