U14: az alsóház bajnokai

U14-es csapatunk vasárnap Gyulán két találkozóval zárta a bajnoki szezont. Héjja Ádám együttese kiválóan szerepelt a rájátszásban, száz százalékos teljesítménnyel az élen végeztek a fiúk.

A Gyula elleni találkozón jó támadójátékkal tudtunk felülkerekedni az ellenfelünkön, ezáltal nagyobb előnyt tudtunk szerezni a mérkőzés elején és ezt meg is őriztük a meccs végéig. A Békéscsaba elleni mérkőzés nagyon fontos volt a számunkra, mivel az alsóház első helye volt a tét. A fiúk nagyon elszántan és nagy győzniakarással küzdötték végig ezt a találkozót. Jó csapatmunkával le is tudtuk győzni az ellenfelünket.

Orosházi FKSE – Gyulai SE 32-23
Orosháza: Boldizsár Dominik (kapus), Curpás Marcell (4 gól), Garai Gergő (3), Kiss Axel (11), Andrikó Ádám (6), Balogh István (2), Kiss Szabolcs, Kiss Roland (1), Kurta Ákos (4), Patakfalvi Botond, Tatai Dávid (1), Vincze Márk, Szemenyei László.

Orosházi FKSE – Békéscsabai BDSK 21-17
Orosháza: Sebők Balázs, Boldizsár Dominik (kapusok), Csányi Roland (2 gól), Curpás Marcell (2), Kiss Szabolcs (1), Kiss Roland, Kurta Ákos (4), Patakfalvi Botond, Garai Gergő, Tatai Dávid, Vincze Márk, Balogh István (3), Kiss Axel (8), Andrikó Ádám.

A régió alsóházának bajnokai

Csapatunk rájátszásbeli mérlege: 8 mérkőzés, 8 győzelem, 219 lőtt és 105 kapott gól, +114-es gólkölönbség. Legeredményesebb játékosunk Kiss Axel, aki a góllövőlista 6. helyén végzett 6 találkozón lőtt 39 góljával.

Héjja Ádám edző: – Először is gratulálni szeretnék a csapatomnak az egész éves munkájához, a kisebb célkitűzésünket teljesítettük is, hogy veretlenül végigvigyük az alsóházat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.