NB I/B: elfáradtunk a végére

A jó iramú mérkőzésen U23-as együttesünk játéka az első félidő jó teljesítményét követően sajnos szétesett, nagy csatában győztek a Pick Szeged fiataljai.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 MOL-Pick Szeged U23 25-28 (12-12)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. Vezette: Halász, Tarnavölgyi. Orosháza: Miklós (kapus), Szeitl 4, Stranigg 6, Knezevic 2, Pásztor M., Tárkányi 1, Szenteszki 2, Jancsó 1, Nagy A. 1, Simon, Szélpál 2, Soós 3, Maric, Pásztor Á., Sándor, Pámer 3. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 4/1, ill. 0/0.

Az NB I/B-s bajnoki szezon utolsó hazai találkozóján egy velünk azonos súlycsoportban lévő csapattal tudtuk összemérni az erőnket. Az első félidőben a támadás és védekezés is a megbeszéltek szerint működött, a srácok azt valósították meg, amit az edzéseken is gyakoroltak.

A második játékrészben kicsit szétesett a játékunk, ami valószínűleg a fáradtság következménye volt, hiszen néhány játékosunk az NB I-es felnőtt csapatban is szerepelt. Próbáltunk frissíteni, de ezek a frissítések sajnos most nem sikerültek, a támadások befejezésével, a helyzetek kihasználásával is komoly problémák voltak. Nagyon jó iramú és kemény mérkőzésen szenvedett vereséget az Orosháza.

Pásztor István: – Ez a teljesítmény nagyon kevés lesz a jövő heti utolsó mérkőzésen a Békés ellen ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Bízom benne, hogy fejben helyre tudom rakni a srácokat és pozitívan tudjuk zárni az évet.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.