OSB: jó játékkal, magabiztosan

A végén már igazi örömjátékot láthatott a közönség – kilenccel húzták be a hazai meccset serdülőink.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Kisvárdai KC SE 38-29 (21-19)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, felsőházi rájátszás, Orosháza, Eötvös-csarnok. OFKSE: Rákóczi – Szemenyei 4, Sütő 10, Szabó 9, Zvolenszki 2, Szkaliczki 6, Blaskó 3. Csere: Majdán (kapus), Kollár, Szigetvári, Cvitkó, Csányi, Kristofóri 1, Balogh, Andrikó 1, Kiss 1. Edző: Barna Károly

Serdülőcsapatunk a szezon utolsó mérkőzését játszotta a vendég Kisvárda ellen csütörtök délután a Táncsics-csarnokban. Csapatunkból nyolc játékosnak ez volt a búcsúmérkőzése – 1998-as születésűek, így a következő szezonban ifjúsági korú játékosok lesznek. A találkozó előtt játékosok és edzőjük elbúcsúztak egymástól.

Nyolcan búcsúztak - ők jövőre már az ificsapatot erősítik (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

Az első percben a vendégek szerezték meg a vezetést, ami aztán többet nem fordult elő. Felszabadultan, jól játszottunk, a védekezésünk is megfelelő volt, sok labdát szereztünk, melyekből gyors gólokat lőttünk. Felállt fal ellen is ötletesen támadtunk, így már tízgólos előnynek örülhettünk a félidőben.

A második játékrészben sokat cserélt Barna Károly edző, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, a fiatalabbak is igyekeztek helytállni. Az utolsó hét percre aztán még egyszer és utoljára visszament a pályára a kezdőcsapat, és egy örömjátékkal örvendeztették meg saját magukat, a szépszámú, egész évben lelkesen buzdító közönséget, valamint az edzőjüket.

Barna Károly edző: – Nem könnyű most bármit is mondanom, hiszen nyolc játékosomtól búcsúzom, akikkel négy évig dolgoztam együtt. Az egész csapatnak gratulálok az éves munkájához, példamutatóan dolgoztak, az elvárható eredményt is túlszárnyalták. Sokszor önmagukat is felülmúlták, minden dicséretet megérdemelnek – mondom ezt akkor is, ha párszor kritikusabban fogalmaztam. Remek sportemberek, akik előtt még komoly jövő állhat. Megköszönöm a több éves munkájukat, erőt, egészséget és kitartást kívánok a további sikerekhez. A mostani mérkőzés méltán szolgálta ennek a szakasznak a lezárását, feltették a srácok az „i”-re a pontot. Minden jót, “ARCOK”!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.