Kedden jön a Veszprém

Ezúttal is lesz lehetőség közös fotóra, a csarnokba négytől lehet bejutni. A bérletek érvényesek, a jegyárak nem változnak – adjuk a legfontosabb tudnivalókat.

Március 31-én, kedden hétközi bajnoki játszik felnőttcsapatunk a felsőházi rájátszás keretében. A világ legjobbjai közt számon tartott MKB-MVM Veszprém KC érkezik Orosházára.

A találkozó 18 órakor kezdődik, de már előtte várjuk szurkolóinkat. Délután háromkor érkeznek a veszprémi játékosok a csarnokhoz – jó idő esetén az iskola előtti téren, rossz időben az intézmény aulájában lesz lehetőség dedikálásra, közös fotóra 16 óráig. Fontos, hogy kizárólag ekkor, a későbbiekben (a meccs előtt/után, a szünetben) már nem lesz mód rá. Információink szerint a teljes csapattal jön a Veszprém.

Legutóbb is nagy siker volt a közös fényképezkedés (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

A pénztár is 15 órakor nyit, a csarnokba azonban csak négytől lehet bejutni, és kizárólag a főbejáraton. A bérletek, tiszteletjegyek érvényesek, és a jegyárak sem változnak. Érdemes azonban időben érkezni az ülőhelyek érdekében. Kedden egyébként lehetőség lesz a kapuk mögött is helyet foglalni.

Van még egy jó hírünk: a találkozó szünetében a többek közt a United zenekarból ismert Pély Barna lép fel a csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.