NB I/B: vereség a listavezetőtől

A bajnokesélyes érkezett, nem ment jól a játék Pásztor István legénységének – 11 góllal kapott ki csapatunk.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – SBS Eger Eszterházy SZSE 23-34 (13-16)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. Vezette: Budai-Bock, Varga. Orosháza: LIPTÁK, Szenteszki 2, Szeitl 2, Stranigg 1, KNEZEVIC 5, Pásztor M. 1, Tárkányi 3, Pásztor Á. 1, Soós 2, Nagy 2, Sándor, Szélpál, Pámer 1, Kóródi 1, Maric 1, Jancsó 1. Edző: Pásztor István.

A törökszentmiklósi jó játék és győzelem után vasárnap este hazai közönség előtt lépett pályára az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő U23-as csapatunk, méghozzá a listavezetőt fogadták az Eötvös-csarnokban.

A csapat teljes kerettel tudott készülni, és kiállni a mérkőzésre, azonban ez is kevés volt. A nagyarányú vereség a gyámoltalan támadójátéknak köszönhető, és védekezésben is nagyon tiszteltük az éllovas ellenfelet. Nem voltak határozott kilépések, és ha nincs a kapuban Lipták Máté, még súlyosabb zakóba is belefuthattak volna a fiúk. A vendégek végig vezetve, magabiztosan vitték el a pontokat Orosházáról.

Pásztor István: – Csalódott vagyok, sokkal többet vártam a csapattól védekezésben és támadásban egyaránt. Meg kell tanulni hétről hétre ugyanabban a formában játszani. Tudom, hogy fiatal a csapat, azonban azokat az alapdolgokat, amiket megbeszélünk, elvárnám, hogy végrehajtsák.

A folytatás: március 14. szombat 18 óra, Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza – Orosházi FKSE-LINAMAR U23

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.