Képzés az utánpótlásért

Pénteken volt az első – ezúttal edzőink ültek iskolapadba. A cél: a minél magasabb szintű utánpótlás nevelés. Ez lehet klubunk fejlődésének egyik záloga.

Péntek délután egyesületünk nyolc edzőjének tartott képzést Vladan Jordovic. Az Eötvös iskola adott otthont az előadásnak, mely egy tervezett sorozat első állomása volt. Az utánpótlás nevelésére klubunk mindig is nagy hangsúlyt fektetett, kiváló edzők vezetésével ismerkednek a sportággal a gyerekek, majd a különböző bajnoki rendszerekben érnek el jó eredményeket.

Kulcsfontosságú az edzők elméleti és gyakorlati ismereteinek fejlesztése

A cél most a még magasabb szintű munka, ezért döntött úgy egyesületünk vezetése: felnőttcsapatunk kiváló szaktudással rendelkező trénere, Vladan Jordovic képzés-sorozatot indít az edzőknek a játékosok fejlődéséért, a még erőteljesebb szakmai munkáért.

Az utánpótlásnál az alapcél olyan kézilabdások nevelése, akik a legmagasabb színvonalon képesek játszani. Az edzők feladata sokszínű, újabb és újabb kihívásokat hoz, ezért is fontos, hogy közösen gondolkodjanak, és fejlesszék elméleti és gyakorlati ismereteiket egyaránt.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.